Ramnicu Valcea: Stand Up Comedy cu Dan Badea, Natanticu & Bogdan Mălăele

Parcarea Shopping City, Râmnicu Vâlcea
Strada Ferdinand nr. 38
duminică, 12 iulie, ora 22:00
Ramnicu Valcea, fii gata de distractie!
Dan Badea, Cosmin Natanticu și Bogdan Mălăele te invită la primul show de Stand Up Comedy la tine în oras de anul acesta.
Evenimentul va si susținut LIVE pe scena mobila din parcare cu locuri pe scaune conform cu noile reglementari de asezare si siguranta.
SHOW-ul NU ESTE RECOMANDAT MINORILOR! Mai multe detalii

Biletele au următoarele prețuri:

Acces general- 60 RON

Atenție: numărul biletelor este limitat.

Organizator: PinPoint Concept (hello@pinpointconcept.ro)
Parteneri: Europa FM & Shopping City Rm Valcea

IMPORTANT:

• În cadrul evenimentului NU se vor comercializa alimente și băuturi, dar fiecare participant este liber să-și aducă propriile produse.
• Intrarea si ieșirea se va realiza prin 2 puncte ale parcării pe care le vom comunica în curând.
• La intrare, biletele vor fi scanate de către personalul echipat complet cu vizieră, mănuși, mască, dezinfectant și vestă reflectorizantă
•  Accesul la toaletele centrului comercial se va face pe baza de bratara si se desfasura pe coridoare prestabilite cu distantare de 2m intre clienti

Accesul se face doar cu masca de protectie si cu masurarea temperaturii conform legislatiei in vigoare.

Conform legislatiei in vigoare - grupurile de participanti se vor organiza in sectoare de cate 4 persoane maxim asezate la 1.5m unii de altii sau familii (persoane care locuiesc in aceeasi gospodarie)

Pentru orice fel de detalii / nelămuriri privind evenimentele de mai sus, vă rugăm să ne contanctați prin email Hello@pinpointconcept.ro sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook - PinPoint Concept.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.