Plimbare cu Iahtul

Portul Turistic Mangalia/ Marina Limanu, Mangalia
Strada Portului, Mangalia 905500
Cei care doresc să facă o surpriză celor dragi sau să petreacă câteva ore împreună cu ei făcând ceva deosebit, pot cumpăra bilete pentru o plimbare cu iahtul de pe iabilet.ro. Mai multe detalii
Doritorii pot sta pe punte și să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze, pot să facă o baie în mare, în larg, sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență la mare care nu trebuie ratată!
 
Puteți sa mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-va unui grup deja format sau puteți sa strângeți câțiva prieteni (maxim 10) și sa închiriați întregul iaht. Costul poate fi și de doar 150 de lei de persoana pentru un grup de 8 persoane. Copii sunt și ei bineveniți și vor fi echipați cu veste de salvare. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru a da o petrecere de burlaci sau burlăcite. Noi am avut la bord multe astfel de reuniuni deosebite.
 
Plecând din Marina Limanu vom naviga pe lângă Portul Turistic Mangalia, și apoi paralel cu stațiunile Saturn, Venus, Neptun... până aproape de Olimp și apoi înapoi. S-a întâmplat să ne viziteze și delfinii pe acest traseu spre Olimp. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. Se poate face plecarea si din Portul Turistic Mangalia si apoi inapoi.  Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele și motor. 
 
Atenție! Înainte de cumpărarea biletului vă rugăm să sunați la tel 0755072882 pentru confirmarea disponibilității iahtului la data dorită (sunați cu cel puțin o săptămână înainte, dar cu cât mai din timp cu atât mai bine). Plimbările cu iahtul se programează de comun acord intre turiști și organizator în funcție de disponibilitatea iahtului și de condițiile meteo. Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ dată ulterioara dacă se considera ca vremea este nefavorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.
 
Sunt de asemenea disponibile bilete și pentru plimbări cu iahtul cu plecare din Constanta/ Limanu
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.