Exclusiv pe iabilet.ro

Pitesti: Cum se face

Teatrul Alexandru Davila, Pitești
Strada Victoriei 9
marți, 8 decembrie, ora 19:00
"Cum se face" este o comedie pentru oameni inteligenți!
Un spectacol scris și regizat de Octavian Strunilă, cum se spune în popor: O comedie de-a râsu'-plânsu'! Inspirat din viața reală, spectacolul ne prezintă lumea plină de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție până la premiera unui spectacol compromis din născare Mai multe detalii

. Spectacolul "Cum se face" are în distribuție pe Paula Chirilă, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Andreea Mateiu și Adrian Ștefan, și se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astăzi... O comedie inteligentă!
Regie și Scenariu: Octavian Strunilă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si international prin www.kooltix.com si in format fizic in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.