Exclusiv pe iabilet.ro

Pepiniera: Dimitri’s Bats si Melting Dice la /FORM Space Cluj

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
joi, 27 februarie
În România avem pământ fertil în care crește mai orice. Oferta e însă mare, oamenilor le e greu să aleagă, și de multe ori recolta muzicală rămâne neculeasă. Mai multe detalii

De aceea propunem Pepiniera drept spațiul în care să vedem ce lăstari mai avem prin grădină și ce putem culege pentru acasă: artiști fragezi pe care noi pariem pentru viitor. Primul episod la Cluj-Napoca – joi, pe 27 februarie în /FORM Space (al. Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca), cu Dimitri’s Bats și Melting Dice. Biletele s-au pus deja în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și costă 25 de lei (presale) și 30 de lei (la intrare, în seara concertului).
**
Dimitri’s Bats sunt o apariție proaspătă pe scena indie/rock românească, cu o abordare eclectică între dancefloor și riff-uri alternative. Plecând de la experiența câștigată cu proiecte anterioare precum Sophisticated Lemons sau Velosonics, Dimitri’s Bats sunt hotărâți să devină un nume reprezentativ în anii ce vor urma. 
EP-ul „Mess”, primul material de studio al trupei, a fost lansat în toamna lui 2018 și a fost promovat prin single-uri precum „Cold”, „Bottom of the Ocean”, „Dancing and Falling” sau „Just a Little Bit” – cel mai recent videoclip. În prezent Dimitri’s Bats lucrează la noi videoclipuri și pregătesc piese pentru un viitor material.
Dimitri’s Bats – Just a Little Bit (official video)
**
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. 
Firul roșu care leagă cele zece piese de pe album este dat de lupta internă dintre pasiune și rațiune. Versurile vorbesc despre experiențele trăite până la acest moment de către cei patru membri, dar și despre cele mai simple lucruri pe care le văd în jur și îi inspiră, indiferent că este vorba despre un tată și o fiică ce mănâncă împreună o înghețată sau despre un bunic ce meșterește la prima lui mașina în fața blocului.
Melting Dice – Uitat (official video)
**
În cadrul Pepiniera ne asumăm promovarea muzicii noi de calitate și te ajutăm să te orientezi prin desișurile sonore contemporane - pentru că artiștii tineri și entuziaști merită de un public pe măsură. Un proiect sădit de Expirat și organizat de Overground Music.
Vă așteptăm pe 27 februarie la /FORM Space pentru debutul clujean al proiectului Pepiniera! Live cu Melting Dice și Dimitri’s Bats, bilete în avans pe iabilet.ro. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.