Omul cu Șobolani live în Brașov

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 18 mai '19, ora 21:00
Pentru acest concert, TU faci playlistul ! Mai multe detalii

Trimite un e-mail pe ocsoficial@yahoo.com cu 10 piese pe care vrei sa le auzi in acest concert. Vor fi luate in considerare mailurile trimise pana pe 15 mai si care contin dovada participarii tale la concert (foto/scan bilet).

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.