Exclusiv pe iabilet.ro

OMNIUM GATHERUM / HEIDRA / L.O.S.T.

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
duminică, 6 octombrie '19, ora 18:00
BLACK HARBOR ENTERTAINMENT împreună cu ROCKSTADT prezintă: OMNIUM GATHERUM "The Burning Cold Continues ... Tour 2019" cu HEIDRA și L.O.S.T. ca invitati. Mai multe detalii

OMNIUM GATHERUM [Finlanda] [Adult Oriented Death Metal]

 

Unele trupe par să exploateze puterea magiei încă de la început. Omnium Gatherum sunt o astfel de trupa dar abia încep să recunoască dimensiunea puterii lor. Este timpul să experimentați The Burning Cold.

 

Omnium Gatherum sa format în 1996 și a ieșit in evidenta intr-o scenă metalică europeană vibrantă, cu o serie de demo-uri apreciate. Cu un sunet care a amestecat brutalitatea scandinavă a death metal-ului cu multa melodie și armonie, albumul de debut al trupei, Spirits & August Light, a fost lansat în 2003 prin casa de discuri britanică Rage Of Achilles și a primit recenzii pozitive numeroase întreaga Europă. Finlandezii au continuat drumul in urmatorii ani, lansand o serie de albume care au explorat in continuare lumea unica compozitionala a lui Markus Vanhala.

 

Începând cu anul 2004 si pana in 2013, Omnium Gatherum a câștigat inertie și legiuni de noi fani, cu fiecare pas creativ și fiecare campanie succesivă de concerte. Aceasta trupa a fost construită în mod clar pentru o călătorie lungă.

 

"Oamenii au venit și au trecut de-a lungul anilor și eu sunt singurul" gangsta original ", dar ideea principală este în continuare aceeași," explică chitaristul și compozitorul Markus Vanhala. "Am fost mereu orientat catre combinatia de melodie cu voci foarte agresive dar nu suntem prea ciudați sau prea agresivi. Este un echilibru haotic între iubire și ură, melodie și agresiune, în care melodiile întâlnesc monstrul cu prăjituri".

 

În 2015, Omnium Gatherum a lansat cel de-al șaptelea album Gray Heavens prin intermediul Lifeforce Records: atât cea mai mare înregistrare până în prezent cât și cea mai indrazneată expansiune a sunetului trupei. De la lansare, albumul i-a propulsat pe Vanhala si colegii sai - Joonas Koto (chitara), Jukka Pelkonen (vocal), Erkki Silvennoinen (bass) si Aapo Koivisto (claviaturi) - in intreaga lume, cu spectacole in Europa, Asia si Nord America și cu foarte multe concerte in care au impartit scena cu alte trupe faimoase.

 

HEIDRA [Danemarca] [Epic Power/Black/Folk Metal]

 

Heidra sunt o trupă de metal din Copenhaga, care canta un amestec de metal melodic, black și power cu subtilități tematice folclorice, coruri puternice și growluri brutale. Heidra are o experienta mare în scena de folclor / metal din Danemarca, cu o bază de fani stabilită și în continuă creștere și o istorie bogată.

 

The Blackening Tide este noul album al Heidra și succede primului album a trupei, Full Waiting din 2014.

 

The Blackening Tide este un album conceptual care continuă povestea epică ce a început cu Awaiting Dawn și construind amprenta muzicala cu armonii de chitară, pasaje orchestrale, voci growl amestecate cu cleanuri puternice și cu riffuri de metal zdrobitoare.

 

Albumul a fost înregistrat, mixat și masterizat de Marco Mastrobuono la Kick Recording Studio din Roma în 2017.

 

L.O.S.T. [Romania] [Melodic Death Metal]

 

Trupa L.O.S.T. a fost formată în martie 2004, după una dintre repetițiile formației Abigail unde trei dintre membrii ei au activat de mai mulți ani (Vlad, Dragoș, George). După o perioadă scurtă de timp, BB Hanneman, fost coleg cu ceilalți membri, s-a alăturat trupei. Din acel moment, componenta a fost: BB Hanneman - chitare, voci (ex Adrenalina, Cronos, Abigail, Icon of Sin, Magma), Vlad Bușcă - bas, voce (ex Abigail, Tornado, Cronos), Dragoș Hălmagi (ex Abigail), George Angel Tudor - tobe, voce (ex Abigail, Dust). Începând cu septembrie 2006, un nou membru se alătură trupei: Dorin Costea, un tobosar care a cantat și cu trupe precum Kendo, Brainstrip și Deadeye Dick. El a fost în cele din urmă înlocuit în iunie 2011 de Victor Stoica (ex Dies Irae / Warganism), apoi în 2015 de Mihai Tănăsescu (ex Kratos, Avskild, Deviant, Shesdead) și Alex "Gomez" Dăscăloiu (9.7 Richter, ex Gothic, Tiarra, An theos). Ca un al doilea chitarist au avut Daniel Tudosie (ex Spectral), care a fost in cele din urma inlocuit in 2013 de Victor Manescu (Armies Of Enlil, fostul Avatar), Damian Batista in 2015 (ex Mutilare Death, Nemesis) si Adrian Dumitrescu in 2012/2015 - prezent (Icon Of Sin).

 

Membrii care au o experiență vastă pe scena românească, de peste 20 de ani, care detineau mai multe premii de festival, apariții radio și TV și 4 albume înregistrate cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism, L.O.S.T. au reușit sa isi atinga obiectivul: un impact rapid asupra scenei underground, concerte excelente și cu o masă tot mai mare de fani dedicați.

 

Cu ocazia debutului de debut din Bucuresti, pe 5 noiembrie 2004, a fost lansat si primul CD promo, de o calitate superioara a sunetului si o opera de arta. Materialul promoțional este intitulat "Ziua ce vine" și constă în 2 piese ("Ziua ce vine" și "Last Breath"), înregistrată la Studio Recreate din București în perioada octombrie-noiembrie 2004. Trupa a înregistrat un total de 5 piese au fost lansate de Meta4 Productions, un material MCD numit "Last Breath" pe 4 martie 2005 cu distribuție națională și internațională.

 

L.O.S.T.  a lansat "Remains of Pain" pe 4 decembrie 2010, produs de Răzvan Alexandru de la Abigail, înregistrat în mai multe locații (inclusiv Musitech Production Studios și Taine Multimedia Studio), mixate la Moon Studio și masterizat de Alan Douches la West West Side Music, New York, inginer care a lucrat și cu Six Feet Under, Hatebreed, Cattle Decapitation, Cannibal Corpse, Kataklysm și multe altele.

 

Alte spectacole de-a lungul anilor au fost cu Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Amorphis, Cannibal Corpse, Arcturus, Annihilator sau Coroner.

 

Cel mai recent album este unul live (o premieră pentru scena românească), "L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting ", lansat în februarie 2014 și promovat printr-o serie de spectacole în România și Bulgariacat și celebrarea a 10 ani de activitate a trupei.

 

În iulie 2016, formația a lansat un nou single și video, "World War Cup", piesă preluată dintr-un scurt film animat cu același titlu iar în octombrie 2016 a participat cu piesa "Heed the Call" la albumul "Back to Life - Un tribut Goodbye To Gravity ".

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.