Exclusiv pe iabilet.ro

Mirabela Dauer @ Kruhnen Musik Halle - Brasov

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 8 februarie '19, ora 23:00
MIRABELA DAUER este invitata noastra speciala din prima editie de "80's Retro Party" din acest an! În anul 1963 debutează alături de formația rock Roșu și Negru cu care interpreta în special melodii din repertoriul Ritei Pavone. Mai multe detalii

Din 1967 urmează cursurile Școlii Populare de Artă la clasa profesoarei Florica Orăscu, corepetitori Marius Țeicu și Marius Popp. În 1970 se produce debutul la Televiziune în emisiunea "Tele-Top", unde a interpretat melodia "De când te-am întâlnit" compusă de Marius Țeicu. Mirabela devine în scurt timp o prezență constantă a emisiunilor de televiziune. A interpretat melodiile compuse de: Marcel Dragomir, Marius Țeicu, Vasile Vasilache, Marian Nistor, Ionel Tudorache, Anton Șuteu, Temistocle Popa, Ion Cristinoiu, George Grigoriu, Vasile Șirli, Mircea Drăgan etc

Sorin Lupascu revine in Kruhnen Musik Halle , vineri 8 februarie!

Cunoscutul DJ ieşean Sorin Lupaşcu, celebru prin evenimentele organizate în anii 80 în discoteci precum Ring din Costineşti, trăieşte a doua tinereţe, fiind prezent în peisajul cluburilor bucureştene, unde difuzează, desigur, marile hituri disco optzeciste şi nu numai.

A existat o Românie frumoasă şi înainte de 1989, cu oameni care au reuşit să ofere tinerilor din acea vreme momente de suflet şi seri minunate în care muzica i-a apropiat, uneori pe viaţă. S-au legat prietenii pe muzica lui Sorin Lupaşcu, cel mai popular DJ din România între anii 1974 -1996. „Cea mai frumoasă provocare pentru mine”, ne mărturiseşte Sorin, „este să-i fac pe oameni să danseze. Ţinta mea este să-i fac pe oameni să se simtă bine, fie că sunt mii, fie câteva zeci, iar fericirea lor este şi fericirea mea.” Cuvântul care-l defineşte este „seriozitate”. Spune despre el că este un om extrem de serios şi-i place să-şi ţină întotdeauna cuvântul dat. Este şi încăpăţânat, aşa cum îi stă bine unui capricorn, chiar şi atunci când greşeşte, dar, uneori, îşi va recunoaşte greşeala. Iubeşte muzica românească, crede în muzica de calitate şi practică Aikido, o formă de arte marţiale care i-a adus liniştea interioară.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.