Luna Amara - School's out for summer

Flying Circus Pub, Cluj-Napoca
Strada Iuliu Maniu 2, Cluj-Napoca
joi, 14 iunie '18, ora 20:00

Ne-am gândit să ne vedem încă o dată până la toamnă pentru a vă lăsa cu amintirea unui show complet. Cine știe, poate ne aruncăm și la o piesă nouă în premieră!

În afară de asta, se termină școala și credem că celor mai tineri le-ar prinde bine să intre în vacanță pe ritm de rock. Așadar, boys & girls, school's out, Luna Amara's in, the fuckin show's about to begin!

Mai multe detalii

Acces:

GRATUIT - toți cei care împlinesc sau au împlinit 18 ani în acest an. Vă rugăm să aveți asupra voastră buletinele.

15 lei presale - 20 lei in ziua concertului - elevi și studenți. Vă rugăm să aveți asupra voastră carnetele de elev/student vizate.

25 lei presale - 30 lei in ziua concertului - bilet întreg.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.