Rădăuți: Julie Mayaya – I love you more than you`ll ever know

Casa de Cultura Radauti, Radauti
Bogdan Voda nr12
duminică, 16 februarie, ora 19:30
Dupa ce a cucerit inimile romanilor prin interpretarile inegalabile de la Vocea Romaniei, Julie Mayaya nu s-a oprit nici o secunda, muncind zilnic pentru a fi in permanenta mai aproape de publicul sau. Mai multe detalii

In toamna anului trecut si-a lansat primul sau EP - "Haters" , care marcheaza si debutul sau pe latura compozitionala. Genul muzical care sta la baza EP-ului este blues cu puternice influente rock, pop si funk. 
Anul acesta Julie Mayaya a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere marcand momentul cu un concert inedit pe care il va sustine la Casa de Cultura din Radauti, oras de care o leaga multe amintiri si prietenii.

Iar pentru ca in luna februarie este celebrata dragostea, atat de Valentine`s Day cat si de Dragobete, concertul va fi unul centrat in jurul acestei teme: dragostea.

Pe 16 februarie vino impreuna cu persoana iubita sa luati parte la o experienta muzicala unica. "I love you more than you`ll ever know", "Say something", "I`ll take care of you", "Because he makes me smile" sunt doar cateva dintre piesele pe care veti avea ocazia sa le ascultati LIVE 100% in interpretarea lui Julie si a band-ului care o insoteste.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.