Jake și femeile lui – Ștefan Bănică

Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea
Piaţa 1 Decembrie, nr. 1
miercuri, 30 ianuarie, ora 20:00
De pe platoul ”Umbre”, pe scenă, alături de Ștefan Bănică, în Jake și femeile lui. Andreea Vasile urcă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, miercuri, 30 ianuarie, începând cu ora 20:00. Actori celebri precum Carmen Tănase, Ștefan Bănică sau Anca Dumitra vor aduce publicului orădean piesa ”Jake și femeile lui”. Mai multe detalii

Cunoscută pentru rolul din serialul ”Umbre” sau pentru ”De ce eu?”, Andreea Vasile și-a început ”cariera” artistică o data cu prima ediție a emisiunii ”Big Brother” în România. Deși a urmat cursurile Facultății de Litere, Andreea și-a urmat visul, acela de a juca în piese de teatru. În Jake și femeile lui, Andreea Vasile joacă rolul feminin principal.

Duioşia acestei poveşti cu un scriitor nebun care vorbeşte cu femeile din capul lui stă în relaţia lui cu fiecare dintre ele. Şi nu e greu de înţeles că această nebunie asumată e felul lui de a nu înnebuni cu adevărat – creativitatea l-a ajutat să trăiască după ce şi-a pierdut soţia. Iar acum se vede din nou în pragul nebuniei, pe punctul de a-şi pierde şi ce-a de-a doua soţie care vrea să îl părăsească. Şi-atunci face ce ştie el mai bine: cere ajutor minţii sale şi umple casa cu scenarii şi personaje care să îl certe, să-l motiveze, să-l sfătuiască sau pur şi simplu să-l iubească. 

„Jake şi femeile lui” de la Teatrul Metropolis este o comedie. Nicidecum una spumoasă. Nu promite hohote de râs. Şi bine face. Este o comedie unde există şanse să plângi. Şi să te iei în serios. Şi să simţi măcăr puţin. Şi să te bucuri la teatru altfel decât zgomotos şi expansiv: sensibil-reflexiv, cu un râs sincer şi o emoţie asemenea.

Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro și offline, Casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.