Hotel California

Casa de Cultura a Studentilor, Craiova
Strada Eugeniu Carada 10
sâmbătă, 16 noiembrie '19, ora 19:00
Comedia muzicală “HOTEL CALIFORNIA” va veni in PREMIERA la Casa de Cultua a Studentilor din Craiovape 16Noiembrie 2019 de la ora 19:00 . Mai multe detalii

Theater du Soleil vă prezintă în premieră în România comedia muzicalăLIVE„Hotel California” de Neil Simon.

„Hotel California” este o adaptare de Zully Mustafa, pusă în scenă de echipa Theater du SoleilEntertainmentinpreună cu o echipă de actori cunoscuţi şi talentați, care doresc să vă scape de griji și să vă transpună într-o lume plină de râsete, voie bună, multă muzică și dans. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Ana-Maria Calita,Emil Mitrache (Americanu), Daniela Olos si George Vasile.

Cele două acte pe care vi le-am pregătit “Vizitatorii din Philadelphia“ şi “ Vizitatorii din Londra” vă vor purta in doua situaţi pline de haz total diferite,intâlnite foarte des in zilele noastre . Doua cupluri total diferite dar in acelaş timp o intamplare haioasa îi aduce inpreună la aceiaş masa la final.

Scenariu Zully Mustafa

Coregrafia şi mişcarea Momo Sanno.

Cele două voci deosebite ale echipei noastre: Alexa Vangu (Lexa) siAlexandra Penciu vă vor încânta cu melodii LIVE din repertoriul internațional.
Pentru a descoperi întreaga poveste și pentru a ne bine dispune împreună, vă invităm la un show grandios, o comedie musicala de excepţie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.