Horatiu Malaele Editie Speciala

Teatrul Regina Maria, Oradea
piata Regele Ferdinand nr. 4-6
duminică, 1 aprilie '18, ora 18:00
Horațiu Mălăele vine la Oradea cu o ”Ediție Specială”, în care îi are invitați pe fiul său, Bogdan Mălăele, și artistul Radu Captari. Mai multe detalii

Evenimentul care surprinde prin unicitate va avea loc în Sala mare a Teatrului Regina Maria, în data de 1 aprilie 2018, cu începere de la ora 18:00. Piesa constă într-un schimb de replici savuroase între Horațiu Mălăele și fiul acestuia, presărat de elemente de monolog cu titlul ”Best Of Mălăele”. Fondul sonor va fi asigurat de artistul Radu Captari, care va include în playlist piese compuse pe textele Maestrului. Pe parcursul spectacolului, spectatorii vor avea parte de o călătorie de mare încărcătură emoțională, trecând prin diverse stări, de la hohote de râs până la lacrimi.

Haideți să punem lumea pe pauză preț de o oră și jumătate pentru a ne bucura de prezența actorului care, cu zâmbetul pe buze, ne spune cele mai dureroase adevăruri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, CafeDeko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.