Frozen Regatul Inghetat

Casa de Cultura a Studentilor, Craiova
Strada Eugeniu Carada 10
sâmbătă, 7 decembrie '19, ora 18:00
Spectacolul EVENIMENT “FROZEN, REGATUL ÎNGHEȚAT” vine in PREMIERA la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova pe 07 Decembrie 2019 de la ora 18,00 . Mai multe detalii

Theater du Soleil Entertainment și echipa musicalului “Frozen Regatul Înghețat”, vă invită să luați parte la un spectacol de excepţie LIVE, cu personaje îndrăgite și cunoscute, atât de cei mici cât și de cei mari.

După reprezentațiile de succes de până acum, spectacolul vine in PREMIERA la Craiova, cu o adevărată surpriza pentru toţi copii.

 Este un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri și momente de balet unice, costume și decoruri de basm, care îi vor purta pe cei mici și mari într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff , Olaf și multe altele.

De ce nu ar trebui să ratați așa ceva? Vă putem da o mie de motive pentru a fi alături de noi! Însă pentru a vă convinge că într-adevăr trebuie să faceți parte din noua noastră poveste, vă spunem doar atât: va fi o lume de basm, din care nu veți mai vrea să ieșiți. Va fi magie, vor fi decoruri de basm, proiecții 3D, va fi cântec și dans. Va fi bucurie! Într-un cuvânt : copilărie! Voi când ați fost ultima oară copii?

Vă așteptăm alături de o echipă de profesioniști. În rolurile principale îi veți putea aplauda pe: Emil Mitrache (Americanul),Ana Maria Caliţa, Adi Câmpurean,Johnny Badulescu,Alexa Vangu (Lexa), Ioana Lucia Berechet, Adina Răducan, Doru Ben, Bogdan Acatrinei, Florea Bogdan, Adi Dima,Andreea Enciu, Andrea Dumitrescu, Marina Flueraşu, Ionela Andreea Buzatu, Daniel Biţescu si trupa de dans .

Decorurile au fost o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Regia: Elena Nicolau

Compozitor: Nicolae Caragea (Rep. Moldova)

Scenariul: Zully Mustafa

Coregrafia: Momo Sanno

Scenografia: Ovidiu Pascal

Costume: Geanina Punkoști

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.