Filiași, ai umor? Stand Up Comedy Show cu Gabriel Gherghe

Zanzibar Pub, Filiași
Str. Prof. Dr. Ion Brad, Nr. 5
duminică, 26 ianuarie, ora 19:00
Il stii de la Roastul Vioricai bit.ly/Roast-ul_Vioricai, de la bit.ly/RoastlaPuscarie, de la iUmor sau de la sutele de showuri live, iar acum Gabriel Gherghe vine in orasul tau! Mai multe detalii

Unde? Zanzibar Pub
Cand? Duminica 26 Ianuarie, ora 19:00
Cum? Bilete cumparate in avans 25 lei sau 30 lei cumparate in ziua evenimentului. Biletele se gasesc și la pub.
Info si rezervari: 0764 400 993 sau 0731.093.578

Vezi ce-i poate mintea si hai la show!

Live de la spectacole ➡ bit.ly/publicul_contraataca
Gabriel la iUmor ➡ bit.ly/StandUpiUmor
The Comedy Store - London, ➡ bit.ly/2N65jPd
ROAST Viorica Dancila➡ bit.ly/2DJsJGq

Gabriel Gherghe
A impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.  


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.