Eu si Peter Pan

Teatrul Strada, Brasov
Strada Aurel Vlaicu 26B, Brașov
sâmbătă, 17 februarie '18, ora 11:00
In premiera la studioul din str. Aurel Vlaicu 26 B, va veni Peter Pan intr-un spectacol deosebit creat de Teatrul Strada. Muzica, proiectie video, papusi, personaje fantastice, efecte speciale toate intr-un singur spectacol -" Eu si Peter Pan". Mai multe detalii

O calatorie minunata in tara povestilor si a viselor, o aventura in tinutul indepartat al zanelor, piratilor si sirenelor, o experienta unica de care ne vom bucura cu totii. Cine va invinge ? Capitanul Hook sau Peter Pan?
Hai si tu in lumea aventurilor, in Tara de Nicaieri! ( adica la Teatrul Strada)

Scenografia si constructie papusi: Iulian Ene

Regia si scenariul original: Silvian Duica

Coloana muzicala si video: Silvian Duica

Au colaborat: Alexandra Fits, Cecilia Negru, Aurel Dinca si Georgia Gulea la nai.

In distributie: Iulian Ene , Silvian Duica si Mircea Suciu

Audienta 5+

Pret bilet: 10 lei/ persoana

Biletele se achizitioneaza inainte de spectacol.

Va asteptam!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Cine vine?