Dublin: Concert Alternosfera

The Button Factory, Dublin
Curved St, Temple Bar, Dublin, Ireland
duminică, 23 mai, ora 19:30
Pe 23 Mai, Alternosfera va cânta în premieră la Dublin. Concertul va avea loc în Button Factory, de la 19:30. Mai multe detalii

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 21 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511, Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică, Flori din Groapa Marianelor (EP), Virgula, Epizodia, Haosoleum și Arhitectul din Babel.

Eveniment Recomandat de Rock FM

Please note:  No one under 18 can be admitted. Everyone entering will be required to produce photographic ID.

ROstalgy is a trading name of Romani in UK media group registered in England and Wales Company number 07989135 Incorporated March 2012 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.