Drop the Bass editia 2 - Vanotek x Manuel Riva

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
vineri, 7 iunie '19, ora 21:00
Drop the Bass - editia a 2-a ii are ca invitati pe Vanotek si Manuel Riva Mai multe detalii

Vanotek

„Tell Me Who“ este în topurile din România, Rusia, Polonia şi are peste 8.5 milioane de vizualizări pe YouTube, însă mulţi dintre cei care o ascultă nu ştiu că Vanotek este român.

Astăzi, Ion Chirinciuc vine la Adevărul Live pentru a ne povesti cum au fost începuturile în muzică şi cum s-a produs trecerea de la compozitor la artist complet, dar şi care este povestea noului single - „Back to Me“. Piesa este deja în top Shazam din Rusia pe locul 5 şi a intrat şi pe radiouri. Piesa este licenţiată la Ultra Music, a doua piesă a DJ-ului dupa „Tell Me Who“, tot în colaborare cu Eneli. Piesa “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017 care include cele mai cunoscute piese precum "Tell Me Who" feat. Eneli, "În dormitor" şi "My Mind" feat. Minelli, "Take the Highway", "I'm Coming Home" feat. Georgian şi The Code, "My Heart is Gone" feat. Yanka.

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante precum Untold sau Neversea şi opening act pentru Carla's Dreams la cele două show-uri de la Arenele Romane. Piesa "I'm Coming Home" feat. Georgian si The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecţia Naţională Eurovision, fiind susţinuţi de cei mai reprezentativi artişti din România. VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producător şi DJ român, cunoscut publicului din România datoritâ pieselor care au cucerit radiourile, dar şi colaborărilor şi artiştilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la Liceul de artă Octav Băncilă din Iaşi, apoi s-a mutat în Bucureşti şi a început să compună pentru diverşi artişti: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Manuel Riva

Nu te-ai fi gândit că e român Manuel Riva, dar este! George Emanuel Călin, pe numele din buletin, a reușit să aducă multe piese în topuri, în calitate de producător muzical, fiind in spatele mai multor proiecte mainstream dance de succes înca din anul 2000. Totuși, Manuel Riva s-a gândit că nu ar strica să-și construiască și propriul brand, așa că s-a pus pe fapte și a început să pompeze hit după hit.

Cu piesa “Mhm, Mhm” a intrat în Billboard Dance/Club Chart, iar succesul lui i-a adus o nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV European Music Awards 2016.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.