Directia 5 @ Brasov

Centrul Cultural Reduta, Brasov
Str. Apollonia Hirscher, nr. 8
joi, 21 martie, ora 19:30
In cenusiul lumii noastre cotidiene, Directia 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Centrul Cultural Reduta, din Brasov. Mai multe detalii
Cristi Enache, Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri, Alina Crisan prezintă, în premieră, la BRASOV, noul album Directia 5: “Muzică, Flori, Poezie”.
 
Trupa românească cu cele mai frumoase balade rock de dragoste va propune în această primavara un spectacol extraordinar.

Accesul se va face începând cu ora 19:00

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.