CTC at /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
sâmbătă, 7 decembrie '19, ora 20:00
Una dintre cele mai mari trupe de hip hop din România, CTC si-au început activitatea acum 20 de ani, cu o serie de piese pe care Vlad Dobrescu, Deliric și DOC le-au înregistrat ca demo.

La pretul biletelor se adauga comisionul de emitere bilete.
Mai multe detalii

Piesele au circulat pe casete, răspândindu-se organic printre fanii genului, impresionați de upgrade-ul pe care trupa îl aducea ca lirica și ca sound în hip hop-ul românesc. Cei 3 MC devin astfel cunoscuți publicului înainte de apariția vreunui material oficial, și sunt invitați pe proiecte ale artiștilor deja consacrați. Nu reușesc însă să se înțeleagă cu casele de discuri, astfel că în 2000 înființează Facem Records, primul label independent de hip hop din România, iar la scurt timp alături de Cedry2k editează un EP care dă startul unei noi ere în istoria genului.

Anul 2005 aduce „Dificultăți Tehnice”, singurul album al trupei, considerat de mulți ascultători un clasic care a adus noi schimbări în hip hop-ul românesc. După o pauză de 5 ani, CTC revin diversificându-și stilul: fiecare din cei MC vine cu un material solo, cu propriile caracteristici, în care sunt implicați însă și colegii de trupă. Toate proiectele sunt de succes: DOC - „Scăpat De Sub Control” și „Lucrare De Control”, Deliric - „Inspecția Tehnică Periodică” și Vlad Dobrescu - „În Sfârșit” reușesc să ducă ascultătorii în filme diferite, dar complementare. Paleta de stiluri continuă să se extindă și în cele mai recente proiecte, care sunt colaborări cu alți producători: „DOC & Motzu în HD” și „Deliric x Silent Strike”. CTC se implică și în alte aspecte de lifestyle urban: Deliric crează brand-ul de streetwear Porc iar Vlad Dobrescu produce MIC Check, singura emisiune de hip hop din FM-ul românesc.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.