Craiova: Numitorul comun

Teatrul National Marin Sorescu, Craiova
Strada Alexandru Ioan Cuza 11
marți, 24 martie, ora 20:00
Numitorul comun – război total! Un spectacol eveniment, pe un text premiat, cu o distribuție de excepție! “Numitorul comun” nu face compromisuri! Declară război minorității și majorității, conservatorilor și avangardei, corectitudinii politice și excesului de libertate.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Doi bărbați, o femeie și un infinit de posibilități. 

Probabil cea mai curajoasă comedie pe un text românesc contemporan. 

Într-un ritm alert, cu replică acidă, spunând ușor adevăruri grele, “Numitorul comun” te face, în general, să râzi în lacrimi și, în particular, să plângi râzând. 

Te bucură, te surprinde, te sperie și te tulbură. Totul e posibil, puternic, adevărat.

Spectacol interzis persoanelor cu vârsta sub 14 ani.

Distribuția:

Marius Florea Vizante

Nadiana Sălăgean

Alexandru Ion

Regia: Vlad Zamfirescu

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.