Craiova: Bebevesel si Teatrul Momolino-Domnișoara Poimâine și Joaca de-a timpul

Cercul Militar , Craiova
Strada Marin Sorescu 2
duminică, 16 februarie, ora 11:00
spectacol de teatru muzical și interactiv pentru întreaga familie recomandat copiilor cu varste între 3-10 ani, după cartea Adinei Rosetti cu același nume. Mai multe detalii

Bebevesel vă invită un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, "Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul", o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu.

 

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

 

Domnul Azi şi bătrâna doamna Ieri, Domnişoară Poimâine, Clara, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede ca de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede. 

Distribuție: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu

Muzica Nina Neagu

Costume și decor: Doina Pop

Concept artistic si productie Momolino Teatru si Povesti pentru copii

 

Spectacolul este o creație a Momolino Teatru si Povesti pentru copii, si se va juca în PREMIERA în Craiova pe 16 februarie la ora 11.00 la Cercul Militar Craiova, Str. Marin Sorescu nr.2. Are o durata de 60 de minute şi se adresează copiilor cu vârste între 3 şi 10 ani.

 

Biletul este valabil pentru o singură persoană. Accesul in sală se face doar pe bază de bilet, indiferent de vârsta spectatorului.  Biletele se găsesc în format fizic la receptia hotelului Europeca, str. Pietatii nr. 9-11, dar și online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Un eveniment sustinut de Spitalul Madona Maria Craiova

 

 

Despre Momolino Teatru și Povești pentru copii

 

Suntem oameni veseli și inspirați de viață, de copii, dar mai ales de oameni ca voi. Suntem o echipă de profesioniști de teatru, cu o bogată experiență artistică si venim deja pentru a 6 a oară în Craiova. Avem deja un public pe care îl iubim si ne bucurăm să îl revedem.

 

Ne place să “ne jucăm” cu copiii așa cum le place lor, de aceea inventăm povești-spectacole de teatru din care culegem experiențe, învățăm, ne distrăm și trăim cele mai autentice bucurii. Dorim să educăm viitorul public de teatru, creând spectacole cu sens, promovând acele valori de care fiecare copil are nevoie pentru a ajunge un adult împlinit: iubire, generozitate, responsabilitate, toleranta, onestitate, încredere.

 

Momolino Teatru și Povești pentru copii, poartă copiii prin imaginar, cu o încărcătură mare de sensibilitate și magie. Și îi conduce din poveste în propria lor realitate, a copiilor, cât şi în cea a adulților. Din 2011 şi până astăzi, peste 33,000 de copii au participat la spectacolele noastre de teatru atât în București cât și în țară. În lumea MOMOLINO, poveştile sunt irepetabile și unice, pentru că ele se crează pe înțelesul și limbajul vostru, al copiilor. Aşa voi deveniți mai comunicativi și empatici, cu noi experiențe şi creșteți într-o cultură teatrală bazată pe valori autentice.

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro