Concert Orkid

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
sâmbătă, 23 septembrie '17, ora 21:30
Shoegazerii nervoși de la Orkid se întorc în Craiova, orașul natal al lui Vlad. De data asta în formulă completă și cu un setlist nou, mai zgomotos, mai armonios, mai puternic și mai melancolic. Orkizii își definesc stilul ca post-traumatic blues cu elemente de post-shoegaze și post-dirge și spun că sunt într-un research continuu de îmbunătățire a mijloacelor de comunicare între oameni, balene și extratereștrii. Mai multe detalii

ȘI abia așteaptă să cânte din nou în Craiova, unde la începutul anului - în formula de trei - au avut cel mai plăcut și intes gig, cu cel mai mișto public.

Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro. Pret bilet 15 lei.
Rezervari la numărul de telefon 0771 662 009
Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.
OPEN DOORS 19:00

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.