Concert Elena Gheorghe: Luna Alba

EGO, Mamaia-Sat (Constanța)
Bulevardul Mamaia
vineri, 11 octombrie '19, ora 21:00
După ce peste 4000 de oameni au dansat, au cântat, au râs și au plâns la Sala Palatului pe muzică armânească, Elena Gheorghe duce concertul Lunâ Albâ și la Constanța. Mai multe detalii

Pe 11 octombrie, la Ego Mamaia, publicul este asteptat la un spectacol extraordinar, cu muzică, dans, scenografie și ținute spectaculoase. Pe malurile Mării Negre vor răsuna piese ca Lunâ Albâ, Pamporea, Tu Nopti, Ela Ela sau Un trandafil creasti la firida. „Imediat după concertul pe care l-am susținut la Sala Palatului am început să primesc foarte, foarte multe mesaje. Oameni din toate zonele țării mi-au scris că își doresc ca acest spectacol să ajungă și în orașul lor. Toate cuvintele lor mi-au ajuns în suflet și împreună cu echipa mea vom încerca să facem posibil acest lucru, motiv pentru care am început să lucram la acest turneu. Primul oraș în care ajungem este Constanța și abia aștept. Sunt convinsă că va fi o atmosferă extraordinară! “, a declarat Elena.

Biletele pentru concertul de muzică armânească pe care Elena Gheorghe îl va susține pe 11 octombrie la Ego Mamaia au fost puse deja in vânzare pe site-ul iabilet.ro. Lunâ Albâ este de altfel și numele albumului lansat pe 23 mai, album ce conține piese armânești noi, compuse special, dar si melodii traditionale, reinterpretate intr-o maniera proprie.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.