Concert De Sanziene cu Alexandra Usurelu & Petrila Strings Quartet

Aboretumul Simeria, Simeria
Arboretum Park Simeria, Strada Biscaria, Simeria, Romania
duminică, 24 iunie '18, ora 19:00
Concertul DE SANZIENE, eveniment care se va desfasura in data de 24.06.2018, in Parcul Dendrologic Simeria. Intr-un cadru natural deosebit, unic in Romania, vom petrece dupa-amiaza de Sanziene alaturi de Alexandra Usurelu & Petrila Strings Quartet. Si pentru ca incepand cu anul 2013, in fiecare an, pe data de 24 iunie se serbeaza Ziua Universala a Iei Romanesti, va invitam sa participati la eveniment purtand cu mandrie bluza traditionala romaneasca. Mai multe detalii

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.