Concert Antract

Cult Music Club, Craiova
Str. Fratii Buzesti Nr 23
joi, 14 decembrie '17, ora 21:00
Băieții de la ANTRACT își caută pereche la Cult Music Club! Mai multe detalii

Joi 14 decembrie, Factory Events îți dă întâlnire la Cult Music Club cu trupa ANTRACT - concert desfășurat în cadrul turneului „Vreau să mă însor”.

Biletele se pot achizitiona in fiecare zi de la Cult Music Club dupa ora 17.00 si din reteaua iabilet.ro la pretul de 30 lei.
Rezervari si detalii la numarul de telefon 0771 662 009

Trupa ANTRACT s-a lansat în 1984 și de atunci se menține pe piața muzicală cu noi melodii și noi direcții muzicale, păstrând însă baza muzicii rock. 7 albume și alte două materiale live au fost lansate, perioadă în care au primit susținerea unor case de discuri importante ale momentului: MediaPro Music, Electrorecord, Zone Records etc.

De-a lungul timpului, Antract au lansat melodii care au devenit hituri memorabile, ce se cântă și astăzi la concerte de fanii devotați ai trupei, care vin și revin cu fiecare ocazie pentru show-ul energic al băieților.

Parteneri media: Magic FM Romania, infomusic.ro, Urby App

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.