Concert Antonia, Alex Velea si Lino in Londra

Camden Town, Londra
184 CAMDEN HIGH STREET, CAMDEN TOWN, LONDON, NW1 8QP
duminică, 7 aprilie '19, ora 20:30
Va asteptam la un super concert pe 7 Aprilie in Londra, Camden cu nimeni altii decat ANTONIA, ALEX VELEA SI LINO ( plus alte surprize ) - nu rata evenimentul anului 2019! Mai multe detalii

iEvents Group - Cele mai frumoase evenimente romanesti in Londra 2019!

Născută în America, Antonia este cu siguranță una dintre cele mai cool artise din România, cu o voce extraordinară, o frumusețe uimitoare și un show live impresionant. Antonia este unul dintre cei mai mari artiști din România cu o carieră ascendentă, melodii în topurile radio, concerte în întreaga țară și în străinătate (Dubai, Turcia, Canada, Monaco), contracte de imagine.

Alex Velea este unul dintre cei mai populari artisti din Romania. Cu multe hituri la activ si colaborari, acesta a dominat o perioada posturile TV si radio cu piesele lui cu influente dance si hip-hop.

Senzualitate, culoare și multă căldură se regăsesc în cel mai recent single semnat Alex Velea. Inspirat de iubirea sa pentru ANTONIA, artistul lansează piesa „Sahara”, cu un videoclip exotic, asemenea unei „1001 de nopți” moderne, care amintește de farmecul deșertului și al iubirilor nemuritoare. Noul single este o colaborare cu ANTONIA și Lino Golden, artist Golden Boy Society și Global Records.

Născut la Brașov, Lino, pe numele real Radu Cârstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society. Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. În prezent compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Fane Spoitoru feat Keed”, „Panamera”, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) si multe altele.„Panamera” a devenit un adevărat fenomen trap în muzica românească, atingând deja peste 25 milioane de vizualizari pe YouTube și fiind prezentă în playlistul celor mai relevante posturi de radio și TV din țară.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro