Concert Alternosfera

Kruhnen Musik Halle, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
sâmbătă, 6 aprilie, ora 23:00
După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la începutul anului 2019 cu un nou album – Arhitectul din Babel. Mai multe detalii

Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înfiintarea trupei. La Brasov, concertul de lansare va avea loc la Kruhnen Musik Halle, pe 6 aprilie 2019, de la ora 23:00. 

Primele două piese de pe următorul album, Lucis și Fântânile, au fost deja lansate însotite de videoclip.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.