Buzau: Comedie in familie

Sala Maximilian, Buzau
Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 38, Buzău
sâmbătă, 12 octombrie '19, ora 19:00
Grupul format din cei doi, Romică Ţociu şi Cornel Palade, este unul dintre cele mai cunoscute grupuri umoristice ale României la ora actuală. Acestia sunt cunoscuţi dupa spectacolele de divertisment, însă şi după remarcabilele emisiuni prezentate de catre ei. Mai multe detalii

Au jucat împreună în diverse  roluri si scenete, atat televizate, cat si organizate in diferite locatii din tara si strainatate.

In lumea televiziunii s-au remarcat prin  diverse emisiuni, cum ar fi: Tele Euro Bingo Show(o emisiune interactiva   in care acestia ofereau premii jucatorilor – Antena 1), Facem cinste( National Tv), Meseriasii(ProTv), Bancher sau Somer(Antena1). Pe langa acestea ei au participat si in alte formate de televiziuni.

 

Trupa umoristica formata din trei actori bine cunoscuti de pe micile ecrane, (in special din serialele “Trasnitii” si “La tv”: Constantin Zamfirescu, Lavina Stoica si Catalin Marin, pe scurt Zamzu, Lavi si Cata.

Cei trei vor prezenta un show de stand-up comedy  “nemilos” in sensul ca nu vor rata niciun viciu dintr-ale romanilor si nu numai .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.