Brasov: Spectacol Pensiune completă

Teatrul Sică Alexandrescu, Brasov
Piața Teatrului 1
luni, 23 martie, ora 19:00
Ce se întâmplă atunci când soţia ştie că, din motive profesionale, soţul merge, de zece ani, într-o anumită localitate, unde se cazează la acelaşi hotel, Hotel Mimoza, când, de fapt, el îşi vizitează amanta, ce locuieşte într-o casă înconjurată de mimoze?

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Ce face acest soţ când află că soţia, curioasă, vrea să îi facă o surpriză şi să i se alăture în acest hotel mult-lăudat pentru o scurtă vacanţă? Cum reacţionează amanta când trebuie să ofere pensiune completă nu doar cuplului cu pricina, ci şi altor turişti interesţi de discreţia oferită de hotel?

Piesa de Pierre Chesnot

Regia și adaptarea: Gelu Colceag
Traducerea: Marica Beligan
Scenografia: Bogdan Spătaru
Asistent regie: Camelia Vlăduț

Distributie:

Jean Francois Moncey: Cristi Iacob
Megali Martigue: Ana Bart
Cecile Moncey: Ruxandra Enescu
Hans Muller: Andrei Seușan
Heidi Muller: Claudia Prec
Dl. Legris: Vitalie Bantaș
Nadine Dujardine: Liliana Pană
Gerard Blanchard: Bogdan Talașman/ Marin Grigore
Paquerette: Andreea Grămoșteanu
Charles Henri Martigue: Claudiu Istodor
Marc Dujardine: Cuzin Toma


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.