Brasov: Miss Basarabia / Concert Alex Calancea Band

Club Mood Brasov, Brașov
Piața Sfatului, nr. 14
vineri, 27 martie, ora 20:00
Ți-a fost dor de concursuri pline de suspans în care nu doar frumusețea contează, dar și tradițiile și valorile? Ei bine, avem o veste bună pentru tine, pentru că, pe 27 martie 2020, începând cu ora 20:00, în MOOD, va avea loc MISS BASARABIA 2020, ediția a VIII-a, la care vor participa 7 concurente.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii
Concursul este organizat de Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov, în cadrul festivalului cultural BASARABIA. 
Stai, stai, pentru că asta nu e tot. Concursul va fi precedat de un concert dat de ALEX CALANCEA BAND, iar după ce se va sfârși această nebunie, va începe alta. Vom petrece până în zori alături de DJ AFERIST. Evenimentul va fi și mai interesant pentru public, organizând și o tombolă cu premii motivante.
Așadar, ia dispoziția bună cu tine, vreo câțiva prieteni și vino să ne distrăm în stil basarabean. Ne vedem in MOOD!
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.