Bosquito - Papa La Soni - Vama Veche

Papa la Șoni , Vama Veche
sâmbătă, 27 iulie '19, ora 23:00
Bosquito revine pe scena Papa la Șoni și cheful continuă, la fel de plin de energie latin-ska-punk-balkan-rock. Pe data de 27 iulie, trupa originară din Brașov, vă promite un show incendiar. Mai multe detalii

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influenţe de la muzica ţigănească, balcanică până la elemente simfonice şi hard rock. În perioada 2002 – 2006 au avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România.

Trupa a lansat pana acum 4 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003) şi Fărâme de soare (2004). În perioada 2009 – 2011 trupa a concertat în SUA iar membri săi au declarat că pentru ei această experienţă a fost una recreaţională. Tot în această perioadă au lansat şi piesa Întuneric în culori alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică iar apoi au revenit în România unde îşi continuă frumoasa poveste.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.