Bluescore live in Rockstadt

Rockstadt, Brasov
NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
duminică, 1 decembrie '19, ora 21:00
De departe unul din cele mai deosebite proiecte gazduite de Rockstadt, proiectul BluesCore revine pe 01 decemrie 2019. Celebra orga Hammond, printre putinele existente in aceasta parte a Europei, va fi din nou prezenta in mijlocul salii. Da, se va canta din mijlocul clubului, nu de pe scena! Mai multe detalii

Biletele sunt disponibile in avans prin platforma si reteaua iabilet dar si la locatie. Pretul biletelor este de 35 lei.

 

Hanno Hofer (chitara/voce)

Raul Kusak (Hammond organ)

Liviu Pop (baterie)

 

Un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop.

HANNO HOFER –voce și chitară, RAUL KUSAK - Hammond Organ, LIVIU POP - drums

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri din SUA, în care s-a născut și a evoluat Blues-ul.

Experiența cumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain,  Roomful of Blues și mulți alții, ''justifica'' groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

 

Rafinamentul și eleganța acestui Trio vin de la HANNO HOFER, component al cunoscutului grup  Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Naturalețea interpretării pe care o dă cântecelor, face ca acest muzician să fie cu totul special.

Unicitatea sound-ului acestui trio vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte.

Îndemânarea, lejeritatea, dinamica și totodată sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușeste să stăpânească acest complex instrument (fiind și unicul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest trio sa fie unic!”

 

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.

Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.

Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.