Exclusiv pe iabilet.ro

Bacau: Eu am vazut-o primul

Teatrul Bacovia, Bacau
Strada Nicolae Bălcescu, Bacău 600050
luni, 15 martie, ora 19:00
Cod roșu de H.F. F. la… Mai multe detalii

O savuroasă comedie ce gravitează în jurul tribulațiilor materiale dar mai ales sentimentale ale lui Andy, Răzvan și noua lor vecină Sofia, în care se dovedește încă o dată că dragostea poate fi oarbă dar nu insensibilă la… miros. 

De mai bine de zece ani  Andy și Răzvan se chinuiesc din răsputeri țină pe linia de plutire o publicație online numită „Decăderea”, ziar de tip pamflet politic virulent ce se vrea o baricadă de luptă contra politicianismului corupt de pe meleagurile mioritice. Totul merge ca pe roate… dințate, când în viața lor „debarcă” Sofia, o fermecătoare moldoveancă, înzestrată cu un ascuțit spirit naționalist. Aceasta se mută în apartamentul vecin iar pentru Răzvan e dragoste la prima vedere (de fapt e la prima amușinare, întru-cât parfumul ființei ei e acela care îi sucește mințile).Situațiile comice se înlănțuie frenetic, Răzvan își pierde capul și orice urmă de inspirație pentru scrierea ziarului, Sofia își pierde slujba datorită insistențelor erotice ale lui Răzvan iar Andy e pe cale să-și piardă mințile, încercând, cât de cât, să țină lucrurile sub control. Când Sofia rupe logodnica cu locotenentul de marină Decebal Flotariu, pentru că se îndrăgostește nebunește de Andy, se înfiripă un zglobiu menage a trois, care îi aruncă pe toți într-un carusel frenetic de gaguri și situații trăsnite, iar lucrurile devin cu adevărat insuportabil de… hilare.

 Spectacol cu un puternic impact comic, nerecomandat persoanelor fragile. Râzi de crăpi!

 * HOHOTE FĂRĂ FRONTIERE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.