Bacau: Concert Andra "Traditional"

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau
Str. Vasile Alecsandri Nr. 39 Bis
duminică, 7 aprilie, ora 19:00
Andra e asteptata cu nerabdare la Bacau! Super-spectacolul "Traditional" a avut vanzari record deja: biletele puse in vanzare pentru data de 6 aprilie s-au epuizat in 24 de ore. Cererea foarte mare i-a facut pe organizatorii evenimentului, www.bacauevent.ro, sa o convinga pe cea mai iubita artista din Romania sa mai concerteze inca o zi la Teatrul de Vara. Astfel, fanii Andrei o vor putea vedea interpretand piese si refrene din folclorul national si duminica, pe 7 aprilie. Mai multe detalii
Concertul Traditional de duminica incepe tot de la ora 19:00 si este, la fel ca si cel de sambata, un omagiu adus muzicii romanesti, un spectacol cu multe momente inedite, invitati speciali si piese originale sau reinterpretate. Artista va fi acompaniata de Orchestra Fratilor Advahov si si-a propus ca prin piesele ei sa uneasca toate generatiile de romani, indiferent unde s-au nascut si unde traiesc acum.
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.