Awake Festival 2018 (DAY TICKET)

Domeniul Teleki, Gornești (Mureș)
DN15, Gornești 547280
17-19 august '18
Doar o lună ne mai desparte de ce-a de-a doua ediție a festivalului AWAKE ce transformă Domeniul Teleki din Gornești într-o oază de relaxare și distracție. În weekend-ul 17 - 19 august, AWAKE reunește în inima Transilvaniei artiști internaționali printre care Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson și The Subways, dar și trupe românești și maghiare. În plus, Vița de Vie va susține în premieră un concert simfonic împreună cu Filarmonica de Stat din Tîrgu Mureș. Decoruri spectaculoase, opere de artă contemporană, zonă de sport, baruri și restaurante, toate vor fi amenajate într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri dendrologice din țară si promit un răsfăț al simțurilor. Începând de astăzi s-au pus în vânzare și biletele de o zi, la prețul de 99 de lei, participanții având ocazia să aleagă ziua preferată pentru a trăi experiența AWAKE. Mai multe detalii
RO
AWAKE, primul festival boutique din România, revine pentru a doua ediție în perioada 17 -19 august 2018 într-unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Ardeal, Domeniul Castelului Teleki din Gornesti, la doar 20 de minute de Tîrgu Mureș. Pregătește-te pentru trei zile și trei nopți pline de distracție și dans, pe piesele preferate de la headlinerii Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson, The Subways, Akua Naru, James Zabielași mulți alții. În plus, una dintre cele mai importante trupe românești, Vița de Vie, va fi prezentă la festival cu un proiect în exclusivitate:Vița de Vie „În Corzi”, primul proiect simfonic al trupei. Vița de Vie va urca pe scena AWAKE alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș pentru un concert în premieră.
Amplasat în inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gornești include un parc încântător, ce înconjoară castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al XVIII-lea, supranumit de localnici „cel mai frumos castel din Ardeal”. Natura și istoria au creat aici un loc de joacă de poveste, un spațiu perfect pentru o explozie de culoare, sunete și good vibes. AWAKE promite o experiență eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar și pe armonia dintre natură și artă, integrând în peisajul feeric al domeniului Teleki instalații de mari dimensiuni, cinema, teatru interactiv și o bibliotecă în aer liber.
 
În plus, Domeniul Teleki se transformă într-o adevărată curte regală, introducând tema festivalului - NEW FUNKY ROYALS.  La cea de-a doua ediție, așteptăm prinți și prințese, conți și contese, paharnici și bufoni, așa că pregătește-ți outfit-ul de inspirație regală cu un twist contemporan. Converși și crinolină, coroane DYI, gulere dantelate și animal print, toate combinațiile sunt binevenite la festival, unde costumele cele mai funky vor fi premiate.  
 
Vezi aici cum a fost la prima ediție și hai la festival!
 
ENG
AWAKE is a three-day boutique festival set amid the fabulous grounds of the 18th century Teleki Estate in Gornești, near Tîrgu Mureș. AWAKE descends between August 17th -19th with an eclectic lineup of well known artists and fan favourite local acts that will rock your world. Get ready for top performances from Morcheeba, Milky Chance, Wilkinson, The Subways, Akua Naru, James Zabiela and many more. Witness an exclusive show from top Romanian band Vița de Vie who will perform their first symphonic concert with Tîrgu Mureș State Philharmonic.
 
Nestled in the in the heart of Transylvania, within the lush green park of the 18th century Teleki estate – considered the “most beautiful castle in Ardeal/Erdély”, AWAKE is looking to offer an eclectic festival experience, by mixing music, art, food, drinks and ideas and putting them in the spotlight for some amazing holiday time. AWAKE is not just concentrating on music performances, but also celebrating various forms of art and the picturesque outdoors. Discover a full 3-day experience for the body, mind and soul.
 
Oh, and have we mentioned? We have a dress code: NEW FUNKY ROYALS. So put on an outfit that says Royal, Chic and OMG. Don't be afraid to mix, un-match and dress to impress. For nothing quite energizes one like a social buffet of everything amazing, topped up with your best royal outfit.
 
Programul pe zile:

Vineri, 17 august
Main Stage: Morcheeba, The Parlotones, Mihail, Ivan & The Parazol, The Shiver Show, DJ Antenna
Telekom Electronic Beats Stage: Culoe de Song, Akos, Vlademir, IV-IN, Ethylen, Scopter

Sâmbătă, 18 august
Main Stage: Vița de Vie „În Corzi” împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, Wilkinson, Akua Naru, Subcarpați cu invitați speciali Hanu’ cu Bragă, O.C.S., Szempöl Offchestra, DJ Sauce
Telekom Electronic Beats Stage: James Zabiela, Ethylen, Vlad Bretan, Dan Medeșan, Albin Kaczka, Addo

Duminică, 19 august
Main Stage: Milky Chance, The Subways, Fink, Șatra B.E.N.Z., Fran Palermo, Detour
Telekom Electronic Beats Stage: eelke-kleijn/">Eelke Kleijn, Eye Scream, Ugly Astronaut, Vlademir, MNB, IV-IN


Pe lângă seria concertelor programate pe cele două scene principale, AWAKE promite numeroase alte activități, oferind celor prezenti opțiuni pentru toate preferințele. Domeniul Teleki devine gazda perfectă pentru una dintre cele mai frumoase experiente de festival incluzând o bibliotecă în aer liber cu titluri alese de editura Litera, cinematograf în aer liber cu filme premiate anul acesta la Festivalul Internațional de Film Transilvania, platforma de discuții Feed Your Mind, cu invitați din diverse domenii, și expoziția de instalații de mari dimensiuni ARTDOOR.

Biletele pe zile sunt disponibile la pretul de 99 de lei. Abonamentele pentru cele trei zile rămân în vânzare la prețul de 199 de lei și 225 lei cu camping inclus. De asemenea sunt disponibile la vânzare suplimentele de camping, în valoare de 35 de lei, ce oferă acces în zona de camping, doar însoțite de un abonament valid.
La intrare abonamentele vor avea prețul de 225 de lei, iar biletele de o zi vor costa 120 de lei.
 
Check out the 2017 aftermovie and see you at the festival!