Exclusiv pe iabilet.ro

Argatu' | Lansare album: Culese din Cartier Vol V at /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
sâmbătă, 18 ianuarie, ora 21:00
Printre primele concerte din anii '20 - Argatu' îsi lansează al 5-lea album discografic din repertoriul Underground Folcor al Culese din Cartier ! Mai multe detalii

Volumul V este o întoarcere la rădăcinile primelor două albume ale fălticeneanului Argatu’.
Acesta încearcă să combine într-un mod unic folclorul cu muzica electronică în stilul său specific, dar de fiecare dată aduce o estetică nouă pentru a se diferenția un album de celălalt.
În acest capitol, artistul a produs compoziții ce vizează folclorul autentic românesc cu sunete din genuri muzicale precum Dub, Grime, UK Garage, Breakbeat, Trap, Jungle și multe altele din comunitatea underground.

Dacă Vol. IV a cuprins mai mult piese cu un contur cinematic, Vol. V se bazează pe ritm dinamic și energie, așa cum a obișnuit pe toată lumea la concertele sale, alături de Argatu' fiind MC Moș Martin pe partea de versuri/text.

Despre ce e vorba acum?
Starea de spirit pe care ascultătorul o primește! Dacă folclorul e dus mai departe prin boxe și apreciat mai mult, scopul albumului este îndeplinit.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.