Abonamente Festivalul 25 de (ore) zile de Teatru (Non-Stop)

Sibiu, Sibiu
2-25 octombrie
Anul acesta cele 25 de ore de teatru non-stop devin 25 de zile de teatru. Asociația BIS (BIS Teatru) va organiza într-un interval de 25 de zile (02-26 octombrie 2020), în opt spații din Sibiu, optsprezece evenimente împărțite în 4 capitole, denumite sugestiv.
Programul complet al festivalului poate fi consultat pe facebook.com/BisTeatru & pe bisteatru.ro
Mai multe detalii

Abonamentele sunt valabile la toate evenimentele din cadrul Festivalului “25 DE (ORE) ZILE DE TEATRU (NON-STOP), EDIȚIA A X-A” (inclusiv deschiderea și închiderea oficială), cu excepția celor două spectacole pentru copii (Povești africane și Sârmă & Scoci).

Atenție – abonamentele NU sunt transmisibile. La prima folosire a abonamentului veți primi un ecuson personalizat care vă va permite accesul la evenimentele ulterioare.
IMPORTANT – pentru o bună organizare și pentru respectarea măsurilor de siguranță sanitară vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la eveniment cu 25 de ore înainte de începerea acestuia.
Fiecare eveniment va avea alocat un număr fix de locuri, în funcție de numărul de spectatori care au confirmat.
Așadar, ABONAMENTUL PE CARE ÎL ACHIZIȚIONAȚI presupune ulterior, rezervarea prin SMS sau prin mail pentru fiecare spectacol în parte. Rezervarea va fi făcută cu cel puțin 25 de ore înainte de începerea evenimentului la numărul de telefon 0756300408 (exclusiv SMS) sau la adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com
Vă mulțumim pentru înțelegere!

• La evenimentele BIS Teatru sunt respectate toate normele sanitare în vigoare. Purtarea măștii este obligatorie!
• Accesul în incintă este permis cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului. Vă recomandăm să veniți din timp pentru a evita aglomerația și pentru a începe spectacolul la ora anunțată. La spectacolul de deschidere a festivalului, care va avea loc la Sala Thalia, accesul va fi permis cu 45 de minute înainte de ora oficială a începerii evenimentului.
• Biletele și ABONAMENTELE își pierd valabilitatea la ora începerii spectacolului.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi la această ediție specială și atipică a festivalului nostru. Echipa BIS Teatru, Sibiu.