Propriul tău soft de vânzare de bilete la tine pe site. Gratis!

iaBilet.ro îți construiește propriul tău site de bilete, pe site-ul tau. Nu te costă nimic, nu trebuie să faci nimic special. E simplu ca "bună ziua". Și plătești același comision de ticketing mic, doar dacă vinzi bilete. Nu vinzi bilete, nu plătești nimic! Desigur, toată partea de client service rămâne la noi. Poți inclusiv folosi Google Tag Manager cu pixeli de urmărire a conversiilor.

Câteva exemple găsești aici: bilete.overground.ro, tickets.emagic.ro, bilete.hardrockcafe.ro sau www.bestmusiclive.ro

Ai 18 metode de plată, inclusiv pe abonament la Vodafone și Orange dar și RevolutPay, Carduri Culturale sau plată în rate

iaBilet.ro îți oferă toate cele 18 metode de plată dintre care două în exclusivitate în România: plata pe abonament la Vodafone și Orange la sfârșit de lună. Pentru cei care vor totuși să meargă la concert dar nu au acum bani. Pe lângă acestea clienții pot plăti și cu cardul, cu Paypal, cu RevolutPay, în rate, cu toate cardurile culturale (Edenred, Up și Sodexo) prin OP - virament bancar etc..dar și în cele 2000 de puncte fizice din toată țara, inclusiv în rețeaua de magazine Flanco și automate de plată SelfPay.

Comisioane mici, foarte mici

Plătești comisioane mici, doar dacă vinzi bilete. Dacă nu vinzi, nu plătești nimic, nu ai costuri de mentenanță sau de trafic. Toate evenimentele pe care le adaugi pe iaBilet vor apărea automat și pe site-ul tau.

Te plătim inainte să încasăm noi banii din vânzari din punctele fizice sau de la procesatorii de plăți

iaBilet.ro îți plătește banii din vânzarea de bilete săptămânal, în fiecare joi, indiferent dacă noi am încasat sau nu banii din punctele fizice sau de la procesatorii de plăți. Primești în fiecare saptămână pe email un link, iar clickul tău reprezintă semnătura necesară transferării banilor.

Instalare rapidă și gratuită

Nu trebuie să faci nimic, decât să ne dai să punem evenimentele la vânzare. Apoi iți facem gratuit site-ul inclusiv cu varianta de mobile. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice, durează cateva minute și ne ocupm noi de tot.

Plătești doar dacă vinzi bilete, fără alte taxe

E atât de tare încât trebuie să-ți reamintim că nu ai costuri, nu plătești hosting, programare, nimic! Plătești doar comisionul de ticketing. Atât ! Și doar dacă vinzi bilete :)

Plata săptămânală iar in curând, direct la tine în cont

Primești banii pe biletele vândute automat în fiecare joi. Vânzările le urmărești tot în contul iaBilet.

Poți să vinzi un număr nelimitat de evenimente cu loc (cu hartă) sau fără loc

Poți să vinzi câte concerte vrei tu, nu există o limită, iar dacă ai evenimente cu hartă, ți-o desenăm noi, gratuit, nu trebuie decât să ne dai harta sălii :) Avem deja peste 1000 de hărți mapate de la săli de evenimente din toată țara, așa că este o șansă foarte mare să avem și harta sălii unde vrei tu să faci un eveniment.

Client service și serviciu de facturare pentru clienți

Noi avem grijă de clienții tăi pentru că sunt și clienții noștri. Avem un serviciu performant de client-service pe bază de tickets, ca la operatorii telecom. În plus, avem și un robot telefonic care rezolvă mare parte din întrebările și nevoile clienților noștri. Dacă unii clienți doresc factură, ne ocupăm!

Îți facem toate actele pentru taxele locale și îți înregistrăm și evenimentul la Administrația Financiară

Indiferent în ce oraș faci evenimente, noi îți facem toate actele pentru taxele locale și îți înregistrăm și evenimentul atât înainte cât și după când trebuie să depunem decontul. Apoi îți dăm și ce sume ai de plătit către ce instituții. Usor și rapid!

Poți aduna datele cumpărătorilor (dacă și ei doresc asta) și apoi le poți trimite un newsletter

Fiecare client de-al tău și de-al nostru, dacă e de acord, poate primi în viitor un newsletter din partea ta cu showurile tale următoare. Mai exact, poți intra în contact cu cumpărătorii tăi pentru evenimentele tale următoare.

Sistem de vouchere și discounturi pentru evenimente

Dacă ai un partener media care vrea să facă o campanie cu un cod de voucher cu care viitorii tăi spectatori au un discount, iaBilet.ro te ajută. Putem să-ți oferim un număr nelimitat de coduri de vouchere care odată introduse în site-ul tău, oferă discounturi de la 1% la 99%.

Ai acces la cele 2000 de puncte fizice din rețeaua iabilet

Rețeaua iabilet.ro e cea mai mare din toată țara: are 2000 de puncte, cât toate celelalte rețele la un loc. Găsești biletele de pe propriul tău site de ticketing și în Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay. Și asta fără să plătești vreun comision extra !

Clienții primesc gratuit biletele cumpărate și pe mail și pe sms

Pentru că uneori clienții iși pierd biletele și realizează acest lucru chiar în ziua concertului, toate biletele cumpărate sunt trimise automat atât pe email cât și pe SMS, astfel fiind găsite foarte facil :) Fără alte costuri pentru tine sau pentru clienți!

Ai statistici în timp real cu biletele vândute atât pe web cât și pe mobile

Poți vedea în timp real câte bilete ai vândut de oriunde. Îți dăm un user și o parolă cu care poți vedea toate detaliile dar și un link scurt care poate fi accesat de oriunde de pe orice device pentru a vedea vânzările la concertele tale.

Biletele pot fi customizate

Ai nevoie să pui pe bilete diverse logouri ale partenerilor sau sponsorilor? iaBilet îți oferă și asta. Ai nevoie să pui fotografia artistului pe bilete? Rezolvăm!

Îți oferim o aplicație gratuită de Android sau iOS cu care să scanezi la intrare sau scannere profesionale și personal

Îți oferim și o aplicație gratuită de Android sau iOS cu care să scanezi bilete la intrare. Îți oferim chiar și personal care să facă asta, dacă ai nevoie! Scanarea se face direct online așa că posibilitatea de fraudă este zero. O dată un bilet scanat, acesta este scăzut instant online din baza de date. Iar dacă ai vândut MULTE bilete, avem scannere profesionale pe care ți le oferim in custodie.

Îți punem evenimentele la vânzare și ai control total asupra lor

Dacă ai săli de adaugat/mapat în sistem, rezolvăm noi rapid. În plus, îți urcăm și evenimentele la vânzare. Poți opri o categorie de bilete online, oricând sau o poți suplimenta. Iar tot client service-ul rămâne la noi.

Iți oferim suport gratuit 24/24

Oricând ai nevoie să îți răspundem la întrebări sau ai nevoie de un sfat, poți să ne contactezi. Vei avea un account manager la dispoziție!

contactează-ne acum