Flex-EnGarde - iaBilet.ro

Flex-EnGarde – protecția ta în caz că nu mai poți ajunge la concert!


Nu-ți putem aduce artistul preferat la ține acasă, dar îți putem oferi soluții prin care să îți recuperezi banii plătiți pe biletul la concertul așteptat, în caz de necaz.

Pentru că nimeni nu vrea să schimbe drumul spre concert cu unul la medic. Sau să dea piesa de teatru pe o sesiune de pus piciorul în ghips. Și să rămână astfel cu banii cheltuiți pe bilet, și fără distracția la care se gândea / aștepta.

Cu gândul la tine și la toate evenimentele neprevăzute care ne pot schimba planurile, împreună cu prietenii de la Eurolife FFH am introdus asigurarea de bilete Flex-EnGarde.

Cu Flex–EnGarde ai acum siguranța că îți poți recupera 100% banii plătiți pe bilet (mai puțin alte comisioane achitate în procesul de emitere), dacă o situație neașteptată apărută până în data evenimentului te împiedică să ajungi la concertul artistului preferat.

Ce riscuri sunt acoperite?

  • Evenimente de familie: Nașterea unui copil sau nepot al asiguratului pe durata asigurării, cu maximum 7 zile înainte de data evenimentului; Decesul Asiguratului sau rudelor apropiate ale acestuia, survenit pe durata asigurării.
  • Evenimente medicale: Accidente sau îmbolnăviri (inclusiv diagnosticare cu SARS-CoV-2) suferite de asigurat sau de rude de gradul 1, care implică spitalizare, repaus la domiciliu, investigații și tratamente pe o perioada care include data sau perioada evenimentului.
  • Evenimente materiale: Pagube grave produse reședinței principale sau secundare, cu maximum 48 de ore înainte de eveniment / plecarea în călătorie, din cauza unor incendii, inundații; cutremur sau alte fenomene naturale; spargeri; vandalism.
  • Alte evenimente neprevăzute: zboruri amânate/întârziate; vehicul care se strică sau este implicat într-un accident în drum spre destinația de călătorie; greve sau defecțiuni ale transportului în comun, furtul documentelor fizice (ex. biletul la spectacol, voucher de cazare etc) ca urmare a unei agresiuni sau prin efracție din domiciliul sau mașina asiguratului.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Cum intri în posesia asigurării?

Ia-ți bilete de pe iabilet.ro, adaugă Flex-EnGarde și ai banii înapoi pe bilete în caz de "Doamne ferește".

Ce trebuie să faci în cazul în care un eveniment acoperit îți strică planul?

Trimite-ne cererea ta folosind formularul de anunț daună disponibil la adresa iabilet.ro/retur, cât poţi de repede, dar nu mai târziu de data spectacolului. Urmează pașii de acolo și prietenul Eurolife FFH revine către ține în cel mai scurt timp.