ReConnecting People Party & Networking

Chios Social Lounge, Cluj-Napoca
joi, 13 decembrie '18, ora 18:30
Va invitam la o noua editie din seria de evenimente X Party & Networking, in 13 Decembrie, intr-un cadru relaxat oferit de Chios Social Lounge. Mai multe detalii

Locatia: Chios Social Lounge, Cluj-Napoca
Numar de participan­­­­­ti:~200

Pe parcursul acestui eveniment incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare. 

De ce ReConnecting People? Pentru ca prin prezenta la aceasta editie a reprezentantilor mediului privat, a institutiilor statului si a organizatiilor profesionale, incercam sa cream o platforma de comunicare nemijlocita si reconectare intre oameni si organizatii, de care este imperios nevoie in acest context social, economic si administrativ ingreunat de informatiile si atitudinile prezente in spatiul public.

Participanti: 

Re­prezen­tanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ti, no­tari, exec­uto­ri jude­catoresti s.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca dar si din straina­­tate.

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor 
Ora 19:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
!!! Promotie: in limita la 20 bilete cu pret promotional de 60 lei pentru cei care achita taxa de participare pana in 8 Noiembrie !!!
Taxa Early-Bird ( 8 noiembrie - 26 noiembrie ) - 100 lei
Taxa Standard ( 27 noiembrie - 11 decembrie ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 12 decembrie - 13 decembrie ) - 150 lei

Taxa de participare include:
- accesul la eveniment
- finger-food
- sesiunea de networking
- cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Prin inscrierea la acest eveniment se considera ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor in conformitate cu Politica GDPR descrisa in:https://mailchi.mp/7e9a833f0c2b/gdpr-intelglobalis

Sună la 0741365008 sau trimite mail la xpn@intelglobalis.ro pentru informatii suplimentare.