TEQUILA - 1 milion de fani!

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 1 aprilie '17, ora 14:00
Tequila are 1 milion de fani! Ocazie perfectă să organizeze cea mai tare petrecere pentru fanii ei... PENTRU TINE... cu o serie de invitati speciali: Trupa SHOT, super gasca de la Noaptea Tarziu si inconfundabilul rapper Neli! Mai multe detalii

Hit Yourself și BestMusic te invită din nou să o vezi LIVE pe cea mai populară vloggeriță din România și show-ul ei ”Gărgăuniada Națională”! Pe 1 Aprilie, de la ora 13:00, Tequila și gărgăunii ei petrec în Club Quantic din Bucuresti (Intrarea Grozăvești - lângă metrou Politehnica, zona Cotroceni / Leu)

Tequila este un idol al adolescenților! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Bianca Adam și-a câștigat 1 MILION de fani datorită umorului, sincerității și sketch-urilor ei publicate pe YouTube.

”Gărgăuniada Națională” este primul spectacol al unui vlogger român! Tequila a pregătit un show multimedia original care va surprinde publicul venit la Quantic Club. Show-ul va conține momente de muzică și dans, sketch-uri realizate live, conținut video interactiv, stand-up comedy.

La finalul evenimentului fanii care își achiziționează bilete Meet & Greet vor avea șansa unică de a se fotografia cu Tequila. Acest eveniment este singurul la care TEQUILA va participa primăvara asta în București!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

- Acces General : 50 lei (doar 800 de bilete)
- Supliment Meet & Greet: 100 lei (limitat la 200 de persoane) - valabil alaturi de un bilet de acces cumparat


Părinții si bunicii au intrarea liberă dacă însoțesc un minor.

Un eveniment Hit Yourself si BestMusic