Workshop pentru Copii: Sabbiarelli

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
duminică, 18 februarie '18, ora 11:30
Duminică, 18 februarie, cei mici sunt așteptați la Berăria H să ia parte la un workshop Sabbiarelli, un joc colorat și distractiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 – 12 ani. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările sunt recomandate! Mai multe detalii

Despre Sabbiarelli:


Un desen pre-tăiat, o tăviță, o spatulă de dezlipit, fantezie, creativitate și mici doze de marmură fin pisată: iată toate ingredientele distracției cu Sabbiarelli, un nou joc creat și produs în Italia.

Pornind de la un element simplu și pur – marmura albă fin pisată, transformată apoi cu ajutorul coloranților eco-compatibili, ia naștere curcubeul de culori Sabbiarelli cu care copiii noștri vor putea realiza desene cu un efect incredibil de strălucitor.

Acces: ora 11:00
Workshop: ora 11:30

Preț bilet: 25 RON (materialele necesare incluse în preț)

✔ Pentru acest eveniment, adulții nu plătesc bilet și vor fi acomodați într-o zonă separată din care îi vor putea vedea pe cei mici.

 Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toataţara), darşi la Hard Rock Cafe.


Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro