Whiskey Marmelade live @The Ace

The Ace, București
Strada Lipscani 78, București 030167
vineri, 15 martie, ora 19:00
Whiskey Marmelade este o trupa care reinterpreteaza in cel mai pur stil "funny-country-rock'n roll", hit-uri celebre, atat din zona retro cat si contemporane. Mai multe detalii

Cu un setlist extrem de variat si dinamic, de la Old Hank Williams pana la Billy Idol sau Judas Priest, trecand prin AC/DC, Steppenwolf sau Creedence, Whiskey Marmelade creeaza o atmosfera unica si electrizanta.

Componenta este una de exceptie, lead singer-ul Vichi Stephanovici (ex-Bosquito, Bandidos) fiind un showman consacrat, chitaristul Alex Iuga (Trupa Veche) avand un "touch" versatil si rafinat iar basist-ul Steli Cristez (Folkusor) fiind unul din veteranii scenei romanesti.

Fiind und proiect (inca) experimental si inovativ, tobosarul trupei este momentan substituit de loop-uri si samplere, atent orchestrate si aranjate in studioul propriu.

Pentru fanii genului si o seara muzicala speciala, nu putem decat sa va invitam la o portie sanatoasa de... Whiskey Marmelade!

Suport artist :20 Ron
Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.