Voucher Psiholog Bardar Iulia

Romania, Romania
Emoțiile, gândurile și comportamentul uman, precum și modul prin care noi percepem mediul exterior, au fost întotdeauna zonele de interes ale căutărilor și lecturilor mele. Am realizat pe parcursul timpului că “a face cunoștință cu mine“vine cu provocări atât la nivel intelectual, perceptiv, cât și la nivel emoțional, dar în același timp că vine și cu răspunsuri care aduc clarificare pentru ceea ce sunt și ceea ce pot să fac cu resursele mele.

Sunt psiholog cu drept de liberă practică, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, consilier psihologic și psihoterapeut. Lucrez ca și psiholog în cabinetul meu de psihologie din anul 2015 și sunt membru fondator al unei organizații non-guvernamentale care are ca și scop familiarizarea publicului larg cu serviciile psihologice.

Mi-am aprofundat studiile în diferite școli și abordări terapeutice cum ar fi Terapiile Scurte Colaborative Orientate pe Resurse, Psihoterapia Integrativă a Traumei, sau Psihotraumatologie multigenerationala și metoda intenției oferind mai departe suport psihologic copiilor, adolescenților, adulților, cuplurilor și familiilor care se află într-un impas existențial sau care au nevoie să se dezvolte pe plan personal și relațional.

Temele pe care le abordez in cadrul ședințelor de terapie sunt:
- Anxietate si/sau atacuri de panică
- Preocupări în legătură cu imaginea și stima de sine
- Incapacitatea controlului impulsurilor emoționale
- Violență și abuz
- Traume (relaționale, accidente, pierderi)
- Lipsa clarității asupra perspectivei de viitor
- Stări de depresie
- Dificultăți la nivel relațional
- Insomnii și / sau incapacitatea de relaxare
- Adictii

Pachetul de 3 ședințe este gândit pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care simt nevoia unui suport psihologic și emoțional, precum și a unui ghidaj către ceea ce ar putea contribui la ameliorarea stărilor de neliniște, nesiguranță sau neîncredere
Pachetul care conține șase întâlniri psihoterapeutice individuale este potrivit persoanelor care au nevoie să își clarificice o anumită problematica și să între în contact cu emoțiile și trăirile interioare.
Ședințele destinate copiilor, cuplurilor sau familiilor se adresează acelora care întâmpina dificultăți în gestionarea relațiilor cu membrii familiei și au nevoie de susținere și clarificare în stabilirea rolurilor fiecărui membru.
Mai multe detalii