Voucher Andreea Mihaela Stroe Nae Psihoterapeut/Psiholog Clinician/Logoped – Cabinet individual de Psihologie

Romania, Romania
Buna si bine ai venit!

Sunt Stroe Nae Andreea Mihaela , psihoterapeut/psiholog clinician/logoped cu drept de libera practica , cu o experienta de peste 14 ani in psihoterapie individuala adulti,adolescenti si copii, psihoterapie de cuplu si familie si cursuri de dezvoltare personala (adulti si copii) .

Sunt specializata in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Terapie sistemica : cuplu, familie ,copii si adolescenti, Logopedie, Psihologia muncii si organizationala, Psihologia transporturilor, Psihologia aplicata in securitate nationala. Avizata de Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal 04381.

Cu toții trecem prin perioade de stres, stări de tristețe sau conflicte interioare, însă, cu toate acestea, trebuie să știi când e nevoie să mergi la psiholog.

Atunci când este cazul, cu cât ceri ajutorul unui psihoterapeut mai devreme, cu atât poți depăși mai repede problemele.

Impreuna putem aborda probleme precum: cum facem să rămânem sănătoși si la ce ar putea să ducă autoizolarea,anxietate, depresie, perioade de schimbari si tranzitii; separare sau divort;pierdere (doliu); sentimente de neajutorare, pesimism; furie excesiva sau iritabilitate; stima de sine scazuta, devalorizare; abuz de substante (alcool, drog); atacuri de panica, fobii; retragere din viata sociala; probleme de relationare; dificultati in luarea deciziilor;sentimente de vinovatie; experienta trairii unor situatii traumatice in trecut sau in prezent;tulburari alimentare, ale imaginii corporale;dificultati legate de somn;infidelitatea in cuplu neintelegeri in cuplu sau familie gelozia unuia dintre parteneri dificultati legate de infertilitate in cuplu dificultati de adaptare la diferite etape din viata de familie : aparitia unui copil, primul an de scoala al copilului, copilul devine adolescent ,pensionarea ,tulburari sexuale si altele .

Sedintele se desfasoara pe Skype, Zoom ,WhatsApp sau in cadrul cabinetului ( dupa terminarea situatiei de criza instaurata in aceeasta perioada). Sedintele de psihoterapie sunt confidetiale, iar datele de contact si informatiile nu vor fi divulgate.

Dupa achizitia voucherului, este necesar sa stabilim ziua si ora sedintei: [email protected] sau telefonic: 0723.005.875

Mai multe detalii