Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
joi, 27 decembrie '18, ora 20:00
Vița de Vie - Noapte Acustică. Tradiție, la fel ca anul trecut, la fel ca anii ce urmează. Joi, 27 decembrie la Expirat. Mai multe detalii
Pe 27 decembrie vă invităm la ultimul concert Vița de Vie din 2018. La Expirat Halele Carol, concertul nostru acustic de final de an.

Pornind de la clasicul unplugged, acustic înseamnă o selecție a pieselor Vița de Vie strânse în decursul celor peste 23 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită.

Reducem viteza și creștem intensitatea, izolăm zgomotul din exterior și ascultăm liniștea din interior. 

Obișnuiți cu concertele dinamice și pline de energie, ne ancorăm în emoția sărbătorilor și vă invităm să descoperiți o altă stare. 

Vița de Vie Acustic înseamnă:
- Adrian Despot – chitară şi voce
- Sorin Tănase – tobe
- Cezar Popescu - chitară
- Adrian Ciuplea – bass & violoncel
- Mihai Ardelean – clape
- Mandela Cajol – flaut şi percuţie

Facebook: https://www.facebook.com/vitadevie 
YouTube: https://www.youtube.com/vitadevieofficial
 
----------

În deschidere: Marú

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.