Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani în concert la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 19 octombrie '18, ora 23:15
Vineri - 19 octombrie - Viorica și Ioniță cu Taraful din Clejani urcă din nou pe scena Berăriei H pentru un recital de muzică românească veche așa cum nu ai mai auzit în altă parte. Lasă-te fascinat și răscolit de cântecele vechi care au cucerit marile scene ale lumii, de la Paris la Tokyo și de la Los Angeles înapoi la București! Mai multe detalii

Acces: 20:30 // Show: 23:15

Bilete:
75 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
55 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă 
35 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos

IMPORTANT: 
Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Rezervările se fac la:- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.