VINCENZO D'AMICO IN PREMIERA IN ROMANIA

Club Oxygen, București
Calea Văcărești 391, București
vineri, 17 noiembrie '17
Vincenzo D'amico vine din Italia pentru prima data in Romania pentru a ne incanta cu muzica sa. De-a lungul timpului a mixat in Ibiza, Paris, Londra, Budapesta, Algeria, Barcelona. Mai multe detalii
Prezenta sa nu a fost lipsita nici din numeroase cluburi precum Space Ibiza la "Music is Revolution" al lui Carl Cox impreuna cu Luciano, Deborah de Luca, Loco Dice, Paco Osuna si Joseph Carpiati ca sa numim cativa.
Talentul sau de producator a fost sustinut de multe nume cu greutate iar piesele sale au fost mixate la numeroase petreceri de mari Dj precum Marco Carola, Loco Dice, Richie Hawtin, Paco Osuna, Joris Voorn, Matthias Tanzmann, Joseph Capriati, Stacey Pulled si multi altii.
 
Alatur de Vincenzo vor face atmosfera si cei din gasca locala pe care o stiti bine ✘ Marco Briguglia ✘ The Gang (RO) ✘ Neverbros✘
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.