Vama, show de anvergura

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
marți, 17 decembrie '13

Dupa o vara incendiara, in care hit-ul „Perfect fara tine” a stationat pe prima pozitie in preferintele publicului, trupa Vama le pregateste fanilor o iarna perfecta. Pe 17 decembrie, de la ora 20:00, Vama va sustine la Sala Palatului un show de avengura.

Un concert Vama este o experienta unica. Estetica si Senzoriala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste. Artistul, care impreuna cu ceilalti membri ai trupei pregateste intens show-ul din decembrie, a declarat:

"Pentru noi show-ul de la Sala Palatului este probabil momentul anului. El reia o parte din spectacolul din mai 2012 care a fost primit senzational de public. Doua dintre marile atuuri ale show-ului sunt partea vizuala si partea coregrafica. Sunt momente video care ne emotioneaza chiar si acum dupa ce ne-am obisnuit cu ele, iar cu gasca de 25 de dansatori de-abia asteptam sa ne reintalnim. Probabil ca vom lansa si unul sau doua cantece noi. Concertul din decembrie va fi un tur de forta si pentru noi si pentru public. La spectacolul asta publicul nu vine sa se distreze, ci sa traiasca. Cand te distrezi esti doar spectator, cand traiesti te afli in mijlocul muzicii. Vrem ca publicul sa plece cantand si sa se gandeasca la mesajele muzicii noastre. Si vom face asta. Impreuna cu voi." 

Prestatiile live impresionante ale trupei Vama au fost recent premiate la cea de-a unsprezecea editie a Galei Romanian Music Awards, unde artistii au primit trofeul categoriei Best Live.

Vama. Marti, 17 decembrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Vama inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga, Dan Opris

Preturi bilete:

Categoria I: 150 lei

Categoria II: 100 lei

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).