VAMA se întoarce pe scena Doors Club Constanța

Club Doors, Constanta
str. Traian, nr. 68A (Gara/Poarta 4 Port)
vineri, 17 februarie '17, ora 23:00
Mult îndrăgita trupă VAMA se reîntoarce pe scena Doors Club! Mai multe detalii

Succesul teribil pe care îl are trupa Vama și numeroșii săi fani, care nu au reușit să participe la concertul de la Constanța, din 20 ianuarie, au determinat Doors Club să invite din nou, la un interval de timp foarte scurt, protagoniștii acestui show energizant.

 Vineri, 17 februarie, ora 23:00, vă așteptăm să cântăm împreună „Copilul care aleargă către mare”, „Perfect fără tine” sau, noul single „Ghosts at war”!

 Prețul unui bilet pentru fiecare concert este 50 de lei. Biletele se vor achiziționa în avans, de la sediul clubului, începând cu data de 16 ianuarie. Program vânzări bilete: luni-joi, între orele 12:00-17:00 și miercuri, între 20:00-22:00 sau online pe iabilet.ro


Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.